Διήμερη επίσκεψη στο Δήμο Τρικκαίων για το Γιώργο Παπαδημητρίου και στελέχη του συνδυασμού του

Ιδιαίτερα κινητικό και ωφέλιμο υπήρξε το προηγούμενο διάστημα (10&11/2) για τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ηράκλειο – Μαζί» και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, Γιώργο Παπαδημητρίου.

Ο ίδιος (συνοδευόμενος από τους Οδυσσέα Παζιώνη, Ξένια Τσούτη, Χρυσούλα Φραγκούλη και Χρήστο Δάτσικα) βρέθηκε στα Τρίκαλα και πραγματοποίησε σειρά επαφών με τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Τρικκαίων.

«Μαζί και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κα. Μαρία Παντερή, όπου παρατηρήσαμε και αναλύσαμε τα εξελιγμένα συστήματα του Δήμου Τρικκαίων, αποτελώντας ιδιαίτερη τιμή για εμάς.

Η κίνηση αυτή, μόνο τυχαία δεν ήταν, και εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών και των ενεργειών που έχει ξεκινήσει ο Γιώργος Παπαδημητρίου για την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών που μπορούν μέσα από τις νέες τεχνολογίες να εναρμονιστούν στο αστικό περιβάλλον και να προσδώσουν στους πολίτες του Ηρακλείου Αττικής μια σειρά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Θέλουμε να μεταφέρουμε τις καλές πρακτικές άλλων Δήμων στο Ηράκλειο. Μπορούμε και εμείς να τα καταφέρουμε εάν εργαστούμε με κέφι και μεράκι. Εντάσσουμε στο πρόγραμμα μας όλα τα καλά παραδείγματα έργων και υπηρεσιών άλλων ΟΤΑ για την πόλη μας το Ηράκλειο, για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των Δημοτών μας. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να μετατρέψουμε την Πόλη μας ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό προάστιο», σχολίασε ο Γιώργος Παπαδημητρίου.

Ο ίδιος κλείνοντας την τοποθέτηση του συμπλήρωσε με νόημα: «Στο Ηράκλειο μέσα από συνεχή διάλογο με τους εργαζόμενους και με σεβασμό στις ανάγκες τους, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα δίκτυο παρεχόμενων υπηρεσιών που θα αναβαθμίσει τη λειτουργικότητα του Δήμου και θα κάνει την καθημερινότητα όλων μας πιο εύκολη. Μπορούμε με στοχευμένες κινήσεις, με μεράκι και αγάπη προς το κοινωνικό σύνολο να μεταβάλουμε το Δήμο σε πρότυπο καινοτόμων και κοινωνικών υπηρεσιών», αναφέρει σε ανακοίνωση της η παράταξη «Ηράκλειο – Μαζί» του κ. Γιώργου Παπαδημητρίου.

Leave a Comment

1 × 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.