Δηλώσεις συμμετοχής στο 3ο Καρναβάλι Ηρακλείου Αττικής

Το Ηρακλείωτικο Καρναβάλι έρχεται και πάλι στο Ηράκλειο Αττικής για να ξεσηκώσει όλο τον κόσμο και να ενώσει την πόλη σε μια μεγάλη γιορτή. Φέτος, Τρίτη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται από τον δήμο, το Καρναβάλι θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου με την μεγάλη παρέλαση αρμάτων και των ομάδων των καρναβαλιστών επί της λεωφόρου Ηρακλείου.

Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα που, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να ζήσουν το Καρναβάλι μέσα από την παρέλαση και όχι μόνο ως απλοί θεατές. Μοναδική προϋπόθεση το κέφι, η διάθεση για… ξεφάντωμα και το μασκάρεμα. Από εκεί και πέρα, όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην παρέλαση μπορούν να το κάνουν:

  • είτε ως ομάδα, σχηματίζοντας ένα ενιαίο, αυτόνομο γκρουπ με κοινό θέμα και στολές,
  • είτε ατομικά και θα τους προταθούν υφιστάμενες ομάδες στις οποίες μπορούν να ενταχθούν (από τους συλλόγους, τους φορείς και τα σχολεία της πόλης που ήδη ετοιμάζουν την παρουσία τους).

Και για τις δύο περιπτώσεις, οι συμμετοχές πρέπει να δηλωθούν στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στον 1ο όροφο του δημαρχείου, τηλεφωνικά στο 2132000103 ή μέσω mail στο politistiko@iraklio.gr

Leave a Comment

four + four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.