Έτοιμα για την επαναλειτουργία νηπιαγωγεία, δημοτικά και παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής – Νέες αίθουσες στα νηπιαγωγεία για την δίχρονη αγωγή

Έτοιμα για την επανέναρξη της λειτουργίας τους είναι τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, σύμφωνα με τις νέες αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και της επιστημονικής ομάδας των λοιμωξιολόγων, ενώ από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου ανοίγουν και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί. Στο μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί, ο Δήμος έχει ετοιμάσει τις σχολικές μονάδες (καθαρισμοί, απολυμάνσεις), έχει προμηθευτεί τα απαραίτητα υλικά προστασίας (αντισηπτικά κτλ) και έχει οργανώσει τον μηχανισμό της καθαριότητας για να καλύπτει πλήρως τις αυξημένες ανάγκες κατά την διάρκεια του σχολικού ωραρίου. Θυμίζουμε δε ότι οι μαθητές της πόλης έχουν στην διάθεσή τους από την αρχή της σχολικής χρονιάς τις μάσκες προστασίας που έφτιαξε με δική του πρωτοβουλία ο Δήμος για να μοιράσει στα παιδιά όλων των σχολείων.

Ειδικά τα παιδιά του νηπιαγωγείου θα κάνουν μάθημα σε καινούργιες αίθουσες διδασκαλίας, αφού ο Δήμος και η ΚΤΥΠ εκμεταλλεύτηκαν το προηγούμενο διάστημα της αναστολής λειτουργίας των σχολείων για να τοποθετήσουν τις νέες προκατ αίθουσες στις αυλές των επιλεγμένων από το Υπουργείο νηπιαγωγείων, προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής. Οι νέες αίθουσες διαθέτουν όλα τα απαραίτητα (θέρμανση, τουαλέτες κτλ) ενώ έχουν εγκατασταθεί με όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας για τα παιδιά.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Σταθερά τα δημοτικά τέλη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για το 2022 μετά από 5 χρόνια συνεχόμενων μειώσεων – Στοχευμένες μειώσεις σε συντελεστές επιχειρήσεων

Σταθεροί παραμένουν οι συντελεστές των περισσότερων δημοτικών τελών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για το 2022 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.