Η Firefox Send υπηρεσία της Mozilla βγήκε από την beta και είναι διαθέσιμη πλέον για όλους. Πρόκειται για υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται κρυπτογραφημένα αρχεία. Το link του αρχείου μάλιστα λήγει αυτόματα μετά από προκαθορισμένο χρόνο ή προκαθορισμένο αριθμό downloads, έτσι ώστε να μην ανησυχεί ο χρήστης πως θα μείνει για πάντα online. Ο αποστολέας μπορεί επίσης να δει ποιοι έχουν κατεβάσει το αρχείο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εφαρμογής κάποιου password.

Η Mozilla ισχυρίζεται πως το Firefox Send είναι πλέον η καλύτερη επιλογή διαμοιρασμού ευαίσθητου περιεχομένου online, όπως έγγραφα και media αρχεία. Μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία από αυτό το link και από όποιον browser επιθυμείτε. Μπορείτε να στείλετε αρχεία μεγέθους έως και 1GB, ενώ αν κάνετε sign in ή sign up για έναν δωρεάν λογαριασμό Firefox, μπορείτε να στείλετε αρχεία μεγέθους έως και 2.5GB.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 8 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.