Γιάννης Θεοδωρακόπουλος στον Επικοινωνία 94FM: «Σεβόμαστε τα κόμματα, είμαστε με τους πολίτες!»

Για πέντε χαμένα χρόνια με οπισθοδρόμηση και χαμένες ευκαιρίες για το Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης έκανε λόγο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Μόνο στα δελτία τύπου και στις ανακοινώσεις τα πάει καλά ο Δήμος. Ξέρετε τι είναι να μην έχει πάρει 5 χρόνια ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ ο δήμος μας;», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι συνεχίζεται η διχαστική λογική ανάμεσα στους δύο πρώην δήμους, που ξεκίνησε ο προκάτοχος του σημερινού δημάρχου Δημήτρης Φωκιανός, με αποκορύφωμα την πραγματοποίηση δύο ξεχωριστών παρελάσεων σε Λυκόβρυση και Πεύκη αντίστοιχα, παρά την συμφωνία των δύο τοπικών συμβουλίων για κοινή παρέλαση.

«Αυτά πρέπει να τελειώνουν. Ή είμαστε ενιαίος δήμος ή όχι», σημείωσε ο Γ. Θεοδωρακόπουλος, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι η πόλη αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα στην καθαριότητα, τα πεζοδρόμια και το ύψος των τροφείων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

«Εμείς έχουμε σαφές πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα των νέων, την τοπική αγορά και τον έξυπνο δήμο στα πρότυπα του Δήμου Τρικκαίων», ήταν τα λόγια του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, ο οποίος ταυτόχρονα υπογράμμισε πως η παράταξή του παραμένει χωρίς κομματικές ταμπέλες τυπικά και ουσιαστικά…!

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου στο παρακάτω link:

Leave a Comment

two × one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.