Λάμπρος Μίχος στις Δημοτικές Διαπλοκές: «Είναι μια κατάσταση εξωφρενική στην Αγ. Βαρβάρα!»

Σφοδρή κριτική στο έργο της δημοτικής αρχής Καπλάνη στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας άσκησε ο πρώην δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Λάμπρος Μίχος σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Δεν είχαμε κανένα λόγο να επιστρέψουμε και γι’ αυτό έδωσα όλα τα προικιά στον διάδοχό μου όταν έφυγα το 2009. Προσκλήθηκα και το 2014, όταν φαινόταν ότι δεν πηγαίνανε καλά τα πράγματα, να συμμετάσχω, αλλά δεν το έπραξα. Τώρα πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι και το βλέπω ως αίσθηση χρέους για όλα όσα κάναμε, όλα όσα με κόπο δημιουργήσαμε και βλέπουμε να απαξιώνονται και να χάνονται», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μίχος.

Ο ίδιος κατηγόρησε για αδράνεια, ολιγωρία και πλήρη ανεπάρκεια την παρούσα δημοτική αρχή, ενώ ταυτόχρονα έψεξε τον κ. Καπλάνη, διότι όπως είπε δεν προστατεύει τη δημοτική περιουσία.

«Αφέθηκαν στην τύχη τους σχεδόν όλα. Είναι μια κατάσταση εξωφρενική στην Αγίας Βαρβάρα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Μίχος, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην κατάσταση της καθαριότητας, στην απαξίωση των δομών και στην έλευση του Μετρό στην πόλη.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 11.00-13.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μίχου στο παρακάτω link:

Leave a Comment

11 − 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.