Μαίρη Καραμπέτσου: «Οι ανάγκες για αίμα είναι πάντα μεγάλες!»

Την καθιερωμένη καλοκαιρινή του αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καλώντας τους τακτικούς εθελοντές αιμοδότες, αλλά και όσους θέλουν να δώσουν αίμα για πρώτη φορά, να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια προκειμένου να τονωθούν οι τράπεζες αίματος σε μια περίοδο που υπάρχει αυξημένη ανάγκη και λόγω καλοκαιριού, φέτος δε πολύ περισσότερο, ελέω της πανδημίας.

Η αιμοδοσία θα γίνει την Τρίτη 30 Ιουνίου από τις 8.30 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι στον χώρο του δημοτικού Πολιτιστικού Πολύκεντρου (Κουντουριώτου & Νεότητος), παραδοσιακά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου και το κινητό συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μαίρη Καραμπέτσου, σε συνέντευξη στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους Ηρακλειώτες, καθώς θα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

Leave a Comment

10 + 11 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.