Με 50 ενότητες συνεχίζεται ο νέος κύκλος του Δια Βίου Μάθησης στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Πενήντα θεματικές ενότητες προσφέρει στους ενδιαφερόμενους πολίτες ο νέος κύκλος του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης, που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας. Τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλοι οι ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Αρκεί να επιλέξουν τις ενότητες που τους ενδιαφέρουν και να απευθυνθούν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου στα τηλέφωνα 2132000144, 242 (Δευτέρα με Παρασκευή 09:30-14:00).

«Θέλουμε όλους τους πολίτες ενεργούς, συμμέτοχους στην προσπάθεια που κάνουμε για να γίνεται η πόλη και η καθημερινότητά μας καλύτερη. Σε αυτό παίζει σπουδαίο ρόλο η Παιδεία και η διαρκής μάθηση. Για αυτό και εμπλουτίζουμε τις ενότητες των προσφερόμενων μαθημάτων από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης για να δώσουμε περισσότερες επιλογές στους συμπολίτες μας», σχολιάζει ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

Leave a Comment

10 + fifteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.