Με την ”Ευθαλία του Γαλατά” τίμησαν τη γυναίκα ΣΒΑΠ και Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Με τη θεατρική παράσταση «Η Ευθαλία του Γαλατά» τίμησε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη σε συνεργασία με το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου διοργάνωσαν τη θεατρική παράσταση «Η Ευθαλία του Γαλατά».

 Συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε η Νικολέττα Βλαβιανού για το ρόλο της «Ευθαλίας του Γαλατά» στο, κατάμεστο από κόσμο, Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» στο Δήμο Ηρακλείου την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κα Δέσποινα Αϊβατζίδου Ποριώτου, απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε αναμνηστικά δώρα στον Σύνδεσμο, στην ηθοποιό κυρία Νικολέττα Βλαβιανού και στην σκηνοθέτιδα κυρία Ρέινα Εσκενάζυ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διαδημοτικού Πολιτιστικού Προγράμματος «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

Leave a Comment

9 − one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.