Η Apple αποφάσισε να αναβαθμίσει το MacBook Air προσθέτωντας Retina οθόνη αλλά και μερικά ακόμη χαρακτηριστικά που θα το επαναφέρουν στην πρώτη γραμμή της αγοραστικής προτίμησης των χρηστών.

Ο ήδη μικρός όγκος του μειώθηκε κατά 17% ενώ συγκεκριμένα το πάχος μειώθηκε κατά 10%. Τα bezels γύρω από την Retina οθόνη των 13.3” μειώθηκαν και αυτά κατά 50% , πλησιάζοντας την αισθητική της μεγαλύτερης σειράς MacBook ενώ αναβαθμίστηκε και η ενσωματωμένη κάμερα με μία FaceTime HD camera.

Το πληκτρολόγιο είναι 3ης γενιάς με butterfly keys και το trackpad αναβαθμίστηκε με την προσθήκη τεχνολογίας Force touch ενώ παράλληλα αυξήθηξε και το μέγεθος του κατά 20%.

Επιπλέον, η Apple έχει προσθέσει και το πολύ χρήσιμο Touch ID (με T2 chip όπως τα MacBook Pro) – χωρίς το πραγματικά άχρηστο Touch Bar – μειώνοντας έτσι αποτελεσματικά το κόστος.

Μιας και αναφέραμε το κόστος, το Mac Book Air (2018) ξεκινάει από $1,199 για την έκδοση με 8GB RAM, 1.6GHz Core i5 8ης γενιάς και 128GB χωρητικότητα.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.