Από την περιοχή της Καναπίτσας ξεκίνησε ο νέος κύκλος της μεγάλης εργολαβίας των φετινών ασφαλτοστρώσεων που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στο πλαίσιο της διαρκούς εκστρατείας για την αναβάθμιση των υποδομών, της ασφάλειας και της λειτουργικότητας της πόλης.

Με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στην Καναπίτσα, η εργολαβία των ασφαλτοστρώσεων θα μετακινηθεί στις άλλες περιοχές του Ηρακλείου. Άλλωστε, έχουν ακόμα να γίνουν πολλά αφού, θυμίζουμε, η φετινή εργολαβία είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στην πόλη με πάνω από 65 δρόμους και τους παράδρομούς τους να έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα των παρεμβάσεων (ήδη έχουν ασφαλτοστρωθεί αρκετοί δρόμοι της πόλης σε περιοχές του κέντρου, του Π. Ηρακλείου κ.α.).

Λεπτομέρειες για το θέμα έδωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + 19 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.