Νίκος Σπυρόπουλος: «Επεκτείνεται το ωράριο της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής»

Στην επέκταση του ωραρίου της λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα και περισσότερο επιβατικό κοινό, κυρίως δε όσους χρειάζονται να κινηθούν για την εργασία τους, το δρομολόγιο αυξάνεται κατά τρεις ώρες, ξεκινώντας πλέον το πρωί από τις 7.00 και πραγματοποιώντας την τελευταία διαδρομή στις 18.00 το απόγευμα (μέχρι πρότινος η Συγκοινωνία λειτουργούσε από τις 9.00 έως τις 17.00). Το νέο διευρυμένο ωράριο θα αρχίσει από την Δευτέρα 21 Μαΐου.

Ο χάρτης με τις στάσεις της διαδρομής παραμένει ο ίδιος: με αφετηρία και τέρμα στον σταθμό του ΗΣΑΠ, για να αποτελέσει μέσο διασύνδεσης με το Μετρό, το δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της πόλης προσφέροντας δωρεάν μεταφορά τόσο μέσα στην πόλη, όσο από και προς σταθμούς μετεπιβίβασης των υπόλοιπων ΜΜΜ (ηλεκτρικός, Προαστικός, κεντρικές γραμμές ΟΑΣΑ). Λεπτομέρειες για το δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Ηρακλείου Αττικής, στην ιστοσελίδα του Δήμου ΕΔΩ

Προς το παρόν το νέο ωράριο θα εκτελέσουν τα υπάρχοντα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, σύντομα όμως αυτά θα αντικατασταθούν με καινούργια, καθώς, θυμίζουμε, η δημοτική αρχή της πόλης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αγορά δύο νέων, τελευταίας τεχνολογίας και φιλικών προς το περιβάλλον, mini bus για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

O αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης Νίκος Σπυρόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο αυτοδιοίκησης του Επικοινωνία 94FM…

Leave a Comment

5 × four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.