Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις νοστιμιές που ετοιμάζουν τα παιδιά της Σχολικής Συνεργασίας των Special Sticks είχαν σήμερα το πρωί οι επισκέπτες του The Mall Athens. Τα παιδιά και οι καθηγητές προσέφεραν τις αρτοπαρασκευές τους (κρουασίνια, κριτσίνια κτλ) σε όσους πέρασαν από το περίπτερο που είχαν στήσει στο γνωστό εμπορικό κέντρο, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που γύρισαν πίσω για δεύτερη μερίδα…
Τα Special Sticks είναι μια εικονική επιχείρηση που έχουν στήσει τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Ηρακλείου Αττικής, το 1ο ΕΠΑΛ και το 6ο ΓΕΛ της Νέας Ιωνίας, συνδυάζοντας μάθημα και παραγωγικότητα. Με την καθοδήγηση ειδικών καθηγητών, τα παιδιά των σχολείων που συμμετέχουν στην επιχείρηση παράγουν αρτονοστιμιές, τις οποίες διαθέτουν στην αγορά.

Για να στηρίξει την σημερινή δράση προώθησης, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής βρέθηκε στο περίπτερο των Special Sticks, εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Θεόδωρο Γραμματικό: «Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια των μαθητών, ιδιαίτερα δε του ΕΕΕΚ της πόλης μας, του οποίου η δραστηριότητα δίνει την ευκαιρία της συμμετοχής στον κοινωνικό και εργασιακό χάρτη σε παιδιά που, υπό άλλες συνθήκες και στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν, θα ήταν αποκλεισμένα. Θερμά συγχαρητήρια», σχολιάζει ο κ. Γραμματικός.

Θυμίζουμε, μαθητές και καθηγητές της ομάδας των Special Sticks είχαν φιλοξενηθεί πρόσφατα στον Επικοινωνία από την Ελίζα Λιμοντζόγλου:

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − twelve =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.