Νότης Γιατζίδης: «Δυναμώνουμε ακόμα πιο πολύ τον θεσμό των ΚΕΠ Υγείας»

Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση προκειμένου να παρουσιαστεί στα στελέχη του Δήμου η λειτουργία του τοπικού ΚΕΠ Υγείας στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος ενίσχυσης των ΚΕΠ Υγείας των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι Δήμοι Αγίας Βαρβάρας, Δάφνης – Υμηττού, Μεγαρέων και Νέας Σμύρνης και υποστηρίζεται από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η σωστή πληροφόρηση πολιτικών και υπηρεσιακών στελεχών για την αναβαθμισμένη λειτουργία των ΚΕΠ Υγείας, και τις δυνατότητες του ως προς τον προσυμπτωματικό έλεγχο της υγείας των εγγεγραμμένων πολιτών, και η διασύνδεση των ΚΕΠ Υγείας με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και μέλος του Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ Νότης Γιατζίδης μίλησε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

 

Leave a Comment

5 × one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.