Συνεδριάζει εκτάκτως την Πέμπτη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ με κεντρικό θέμα την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών αποθεματικών των δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδας. Στη συνεδρίαση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 το μεσημέρι έχουν προσκληθεί, εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και οι πρόεδροι των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων.

Η δημοσίευση νεώτερης απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη για μεταφορά, εντός τριάντα ημερών, των ταμειακών διαθεσίμων όλων των φορέων της γενικής κυβέρνησης, μεταξύ αυτών και των δήμων και των περιφερειών, στον λογαριασμό τους ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδας, προκάλεσε την εκ νέου αντίδραση της Αυτοδιοίκησης. Για το θέμα μίλησε ο δήμαρχος Αμφιλοχίας και επικεφαλής του Αυτοδιοικητικού Κινήματος στην ΚΕΔΕ Απόστολος Κοιμήσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.