Οδοντιατρικοί έλεγχοι για τα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών του δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δωρεάν οδοντιατρικούς ελέγχους στα παιδιά που φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς πραγματοποιεί για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής  αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία της πρόληψης και θέλοντας να συμβάλει στην σωστή ανάπτυξη των παιδιών, στέλνει κλιμάκιο των εθελοντών οδοντίατρων, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα Δημοτικά Ιατρεία της πόλης, προκειμένου να ελέγξουν προληπτικά τα δοντάκια των παιδιών και να δώσουν συμβουλές για τον σωστό τρόπο φροντίδας των δοντιών και την αξία του για την ποιότητα της ζωής τους.

Οι πρώτοι έλεγχοι ξεκίνησαν ήδη στις τάξεις του παιδικού σταθμού της οδού Βορείου Ηπείρου ενώ το κλιμάκιο των οδοντιάτρων θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες τις επισκέψεις στους υπόλοιπους τέσσερις παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Στο τέλος των προληπτικών ελέγχων, όλοι οι γονείς θα λάβουν σημείωμα από τα Δημοτικά Ιατρεία με το οποίο οι οδοντίατροι είτε θα βεβαιώνουν την καλή υγεία των δοντιών των παιδιών, είτε θα συνιστάται περαιτέρω προληπτική φροντίδα.

Leave a Comment

nine + three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.