Οδυσσέας Καμπόλης στον Επικοινωνία 94FM: «Στόχος μας να βγει ο Δήμος από το παρατηρητήριο»

Η έξοδος του Δήμου Αχαρνών από την επιτροπεία του οικονομικού παρατηρητηρίου των ΟΤΑ και η μείωση της εγκληματικότητας αποτελούν τους δύο βασικότερους στόχους του υποψήφιου δημάρχου Αχαρνών Οδυσσέα Καμπόλη, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Κι εγώ αναρωτιέμαι γιατί ορισμένοι, που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτή την κατάσταση συνεχίζουν να ασχολούνται με το άθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμπόλης κληθείς να σχολιάσει το διψήφιο αριθμό υποψηφίων δημάρχων που έχει προκύψει εξαιτίας και της απλής αναλογικής.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η δική του παράταξη είναι πολυσυλλεκτική, χωρίς κάποιο κομματικό χρίσμα, με συγκεκριμένο σχέδιο και ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες των Αχαρνών.

«Πάμε δυναμικά για μία ορθή διοίκηση του Δήμου Αχαρνών», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε προς τους συνδημότες του ο Οδυσσέας Καμπόλης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Οδυσσέα Καμπόλη στο παρακάτω link:

Leave a Comment

two × 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.