«Παγκόσμια Εβδομάδα Εκπαίδευσης», στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, με τον Μάκη Καλαρά

Ο ασημένιος παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς & η Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου, μίλησαν στον Επικοινωνία 94FM και στην εκπομπή «ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ» με τον Παύλο Ανδριά, με αφορμή την «Παγκόσμια Εβδομάδα Εκπαίδευσης» που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως 15 Νοεμβρίου 2019, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη», με τη συμμετοχή 11 Σχολείων (Δημοτικά & Γυμνάσια), 1460 μαθητών και 70 καθηγητών.

Ο ασημένιος παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς, μέσα από αυτή τη δράση, μιλήσει για την ζωή με αναπηρία, πώς ξεπερνιούνται τα προβλήματα – σε σημείο μάλιστα, όπως ο ίδιος, να μπορείς να πρωτεύεις στην ενασχόλησή του – και βέβαια, πως όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε για να έχουν τα ΑμΕΑ ίσες ευκαιρίες στις τοπικές κοινωνίες, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «…δεν ξέρει κανείς πόση δύναμη κρύβει μέσα του», τονίζοντας παράλληλα ότι: «…υπάρχουν αναπηρίες ορατές και μη ορατές».

Η Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου, αφού ευχαρίστησε τον Μάκη Καλαρά, γι’ αυτή του την πρωτοβουλία την οποία αμέσως αγκάλιασε και στήριζε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, πρόσθεσε πως «…πρέπει να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε, παρά τις όποιες αντίξοες συνθήκες», αλλά και πως: «…η Παιδεία έχει να κερδίσει από τέτοιες δράσεις».

Leave a Comment

15 − 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.