Παίρνει πάνω του το έργο του γηπέδου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής (Ηχητικό)

Πάνω του θέλει να πάρει το έργο της αντικατάστασης του χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου της οδού Πρασίνου Λόφου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Το έργο έχει κολλήσει εδώ και 18 (!) μήνες, ταλαιπωρώντας εκατοντάδες παιδιά και γονείς των ομάδων που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, λόγω της προβληματικής συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής, η οποία έχει και την ευθύνη των εργασιών, και του εργολάβου που ανέλαβε να αντικαταστήσει τον χλοοτάπητα.

Μετά από την τελευταία σύσκεψη Δήμου – Περιφέρειας και εργολάβου – και τις ανάλογες πιέσεις που ασκήθηκαν – συμφωνήθηκε ο εργολάβος να δηλώσει παραίτηση από το έργο, όπερ και εγένετο, για να λήξει η ευθύνη της Περιφέρειας και, πλέον, ο Δήμος να είναι εκείνος που θα ολοκληρώσει ταχύτερα την αντικατάσταση βάζοντας έτσι τέλος σε αυτή την αρνητική κατάσταση.

Οι εξελίξεις αυτές συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, παρουσία των αθλητών και των σωματείων που αθλούνται στο γήπεδο αλλά της εκπροσώπου της Περιφέρειας, περιφερειακή σύμβουλο και πρώην δημοτική σύμβουλο Ηρακλείου Αττικής, Φωτεινή Δαλιάνη, η οποία, τον τελευταίο καιρό έχει και την εποπτεία του έργου, αναλαμβάνοντας να δοθεί μια οριστική λύση.

Ακούστε τι έγινε στην συνεδρίαση του ΔΣ και τι λέει η κ. Δαλιάνη για την λύση που θα οδηγήσει στην υλοποίηση του πολύπαθου έργου…

Leave a Comment

one × one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.