Παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων στους στρατολογικούς πίνακες

Λίγες ημέρες παράταση δίνεται στις οικογένειες των παιδιών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, τα οποία έχουν γεννηθεί το 2004, προκειμένου να καταθέσουν την απαραίτητη υπεύθυνη δήλωση για την σύνταξη του στρατολογικού πίνακα κλάσεως 2024. Πλέον έχουν περιθώριο μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου αποκλειστικά, όμως, με ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης στην καινούργια πλατφόρμα του Δήμου η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.iraklio.gr ενότητα Online Εξυπηρέτηση (απευθείας στο www.iraklio.gr/sadi).

Θυμίζουμε, οι εν λόγω ενέργειες αφορούν τους κηδεμόνες των εγγεγραμμένων παιδιών στο Μητρώο Αρρένων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που γεννήθηκαν το έτος 2004, οι οποίοι πρέπει να υποβάλλουν, για λογαριασμό των παιδιών τους, την σχετική υπεύθυνη δήλωση επισυνάπτοντας ως δικαιολογητικό την αστυνομική ταυτότητα του παιδιού.

Η διαδικασία είναι απλή: μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Δήμου www.iraklio.gr, επιλέγουν Online Εξυπηρέτηση, ακολούθως την ενότητα Αιτήσεις – Βεβαιώσεις – Πιστοποιητικά, κάνουν login με τους κωδικούς του TaxisNET, μπαίνουν στα Πρότυπα Αιτήσεων και τέλος, βρίσκουν, συμπληρώνουν, επισυνάπτουν και υποβάλλουν την υπεύθυνη δήλωση μαζί με το αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας του παιδιού (φωτοαντίγραφο, σκαναρισμένο και από τις δύο πλευρές και, οπωσδήποτε, με απόλυτα ευανάγνωστα τα στοιχεία του δελτίου ταυτότητας).

Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις: 2132000127-128-130-229.

Leave a Comment

nineteen + 16 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.