Ρωξάνη Μπέη στον 94FM: ”Δεν θα μπορούσα να ξεφύγω από την Αυτοδιοίκηση!”

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου ”Αθήνα είσαι εσύ” κατέρχεται η Ρωξάνη Μπέη, κόρη του αείμνηστου δημάρχου Αθηναίων Δημήτρη Μπέη και της Υπερνομάρχη Αθηνών-Πειραιώς Ντίνας Μπέη.

”Θυμάμαι όταν ήμουν παιδάκι, τον πατέρα μου να τρέχει παθιασμένα για τον Δήμο Αθηναίων και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι απολύτως λογικό ότι δεν κατάφερα να ξεφύγω”, τόνισε χαρακτηριστικά η Ρωξάνη Μπέη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

Και προσθέτει: ”Είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι υποψήφια με τον Παύλο Γερουλάνο και τον συνδυασμό Athinaeisaiesy ακολουθώντας ένα μονοπάτι που μου έδειξε πρώτη φορά ο πατέρας μου, Δημήτρης Μπέης. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία. Ξεκινάμε με χαρά, πολύ πείσμα και καινούρια οπτική για την Αθήνα που θέλουμε να ζούμε, να τριγυρνάμε, να μοιραζόμαστε, να δείχνουμε περήφανοι στον υπόλοιπο κόσμο και οι νεότεροι να κληρονομήσουμε”.

Leave a Comment

twelve − 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.