Βασίλης Καραβάκος στον 94.0: “Μας χωρίζουν τεράστιες προγραμματικές διαφορές με τον Σαραούδα!”

Κατηγορηματικά διέψευσε όλους όσοι διακινούν απόψεις πως δήθεν έχει συμπράξει και στηρίζει τη νέα δημοτική αρχή του Στράτου Σαραούδα στη Μεταμόρφωση ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» Βασίλης Καραβάκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Με την παρούσα δημοτική αρχή του Στράτου Σαραούδα έχουμε ψηφίσει κάποια παραπάνω από όσα ψηφίζαμε επί δημαρχίας Καρπέτα, σε καμία περίπτωση όμως δεν έχουμε συμπράξει», ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ο κ. Καραβάκος, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η στάση ενοχλεί όσους θέλουν να τραβήξουν χειρόφρενο στο έργο του Δήμου Μεταμόρφωσης…!

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι υπάρχει ιδεολογικοπολιτικό χάσμα μεταξύ της «Συμμαχίας Πολιτών» και της παράταξης του δημάρχου. «Είναι μεγάλες οι ιδεολογικές και προγραμματικές διαφορές μας με την παράταξη του Στράτου Σαραούδα, οι οποίες θα φανούν στο μέλλον», ήταν τα λόγια του Βασίλη Καραβάκου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Βασίλη Καραβάκου στο παρακάτω link:

Leave a Comment

10 − 7 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.