Ξένος Μανιατογιάννης στις Δημοτικές Διαπλοκές: «Ζητώ τη στήριξη των δημοτών, όχι των κομμάτων!»

«Είμαι ο δήμαρχος που κατηγορούμαι ότι δεν έκανα κανένα έργο. Ευτυχώς οι δημότες δεν είναι πρόβατα»! Με τα λόγια αυτά απαντά ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, στους πολιτικούς του αντιπάλους που έχουν επιλέξει το δρόμο της στείρας και μηδενιστικής κριτικής από την άσκηση εποικοδομητικής πολιτικής, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Επιπλέον, ο κ. Μανιατογιάννης απαντά και σε όλους όσοι προσπαθούν να βάλουν τόσο στον ίδιο, όσο και στην παράταξή του κάποια κομματική ταμπέλα, ότι παραμένει ανεξάρτητος και πιστά αυτοδιοικητικός…!

«Μας αποδίδουν σχέσεις με το ΣΥΡΙΖΑ, με το ΚΙΝΑΛ, με τη Νέα Δημοκρατία. Η λογική ότι κάθε φορά πρέπει να είμαστε αντίπαλοι απέναντι στην κεντρική διοίκηση είναι μακριά από εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιατογιάννης.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως θα ξεκινήσει να ασχολείται με την εκλογική μάχη ουσιαστικά με τη νέα χρονιά, καθώς επί του παρόντος προέχει η υλοποίηση του έργου της δημοτικής του αρχής, το οποίο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο δήμαρχος Βριλησσίων στα τεράστια βήματα που έχουν γίνει στη διαχείριση των απορριμμάτων με την εφαρμογή της καθολικής ανακύκλωσης και της διαλογής στην πηγή. «Το ξέρουμε πως είναι πολύ δύσκολο, αλλά στόχος μας είναι να μην υπάρχει κανείς πράσινος κάδος στα Βριλήσσια», δήλωσε ο Ξένος Μανιατογιάννης.

Επίσης, ο δήμαρχος καταφέρθηκε ενάντια στην ένταξη ακινήτων-χώρων στο υπερταμείο αξιοποίησης, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστούν τα έργα ουσίας, όπως οι αγωγοί όμβριων και η επέκταση του φυσικού αερίου, ενώ παράλληλα έθεσε ως στόχο την απορρόφηση όλων των παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Βριλησσίων.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 11.00-13.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μανιατογιάννης στο παρακάτω link:

Leave a Comment

14 + 17 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.