Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει το Πρόγραμμα Συμβουλευτικής που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια για την παροχή βοήθειας, οδηγιών και κατευθύνσεων προς τους Ηρακλειώτες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, με έμφαση στην προστασία των νοικοκυριών της πόλης από τα χρέη προς τρίτους και τους πλειστηριασμούς περιουσίας.

Σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Ηρακλειώτες οικονομολόγοι θα παρέχουν δωρεάν συμβουλές στους Ηρακλειώτες που το επιθυμούν, με οδηγίες χειρισμών σε θέματα όπως η ρύθμιση οφειλών προς τρίτους – δάνεια, δημόσιο, ιδιώτες κ.α.- μέσα από την εκμετάλλευση της κείμενης νομοθεσίας (Νόμος Κατσέλη, εξωδικαστικός μηχανισμός κτλ).

Το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο στο κοινό κάθε Δευτέρα πρωί 9.30 με 11.30 και κάθε Τετάρτη απόγευμα 17.30 – 19.30 στον 1ο όροφο του δημαρχείου (ΚΕΠ Υγείας), μόνο κατόπιν ραντεβού που θα κλείνεται στο τηλέφωνο 2102716636.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

three − two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.