Υπέρμαχος της απλής αναλογικής και με διάθεση για συνεργασία και σύγκλιση μετά τις επικείμενες δημοτικές εκλογές ανεξαρτήτου αποτελέσματος δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης Χρήστος Κοκοτίνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι στην τρέχουσα δημαρχιακή θητεία, η παράταξή του επέλεξε να ασκήσει εποικοδομητική αντιπολίτευση στη Διοίκηση του Δήμου, καταθέτοντας πάντα προτάσεις στα θέματα που διαφωνούσε.

«Αν υπάρχει καλή διάθεση αυτά που συμφωνούμε είναι πολλά. Με ενδιαφέρει η πλήρη διαφάνεια στη Διοίκηση του Δήμου και η θέση μου είναι υπέρ της απλής αναλογικής, των συνεργασιών και των συμμαχιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», τόνισε ο Χρήστος Κοκοτίνης.

Ακολούθως, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως στο Δήμο Ηλιούπολης θα υπάρξει θετική έκβαση μετά τις δημοτικές εκλογές και δεν θα προκύψουν προβλήματα κυβερνησιμότητας.

«Παραδέχομαι ότι στα θετικά του δημάρχου του Βασίλη του Βαλασόπουλου είναι η μεγάλη εμπειρία που έχει σε θέσεις Διοίκησης. Του καταλογίζω ωστόσο ότι δεν μπόρεσε να διαβουλευτεί με την κοινωνία σε κάποια θέματα και να ακολουθήσει συγκεντρωτική και αυταρχική πολιτική», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κοκοτίνης.

Ιδιαίτερη αναφορά, τέλος, έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ηλιούπολης, στο μείζον θέμα της δημόσιας περιουσίας, τα γνωστά κτήματα Νάστου, θέμα στο οποίο όλο το δημοτικό συμβούλιο αντιμετωπίζει με ενότητα και ομοψυχία τα τελευταία 40 χρόνια!

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Χρήστου Κοκοτίνη στο παρακάτω link:

1 σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.