Δήμητρα Κεχαγιά στον Επικοινωνία 94FM: “Ερήμην της τοπικής κοινωνίας η απόφαση Χρυσοχοΐδη!”

Την κάθετη αντίθεσή της στην απόφαση του υπουργού προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τη στέγαση μεταναστών ηλικίας 16-20 ετών σε πτέρυγα του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» επανέλαβε η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Λέω πραγματικά, πως όχι απλά δεν γνώριζα, αλλά μας έπιασε εξ απροόπτου ο υπουργός», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Κεχαγιά, προσθέτοντας πως ο Δήμος Πεντέλης δεν είναι αντίθετος να συμβάλει στην αποσυμφόρηση των νησιών μας από πρόσφυγες και μετανάστες στον βαθμό όμως που του αναλογεί και όχι χωρίς κανέναν απολύτως διάλογο.

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης πήρε μία απόφαση απαξιώνοντας πλήρως την τοπική αυτοδιοίκηση και ερήμην της τοπικής κοινωνίας», ήταν τα λόγια της Δήμητρας Κεχαγιά.

Η ίδια αποκάλυψε πως ο δήμος έχει σκέψεις και αντιπροτάσεις για τη στέγαση των μεταναστών και θα τις καταθέσει εκεί που πρέπει, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε πως μοναδικός στόχος παραμένει η ανάκληση της απόφασης του υπουργού προστασίας του πολίτη.

Τέλος, η κ. Κεχαγιά σημείωσε ότι θα έχει άμεσα συνάντηση για το θέμα με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ενώ στις 30 Οκτωβρίου θα συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να καθοριστούν τα επόμενα βήματα…

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Δήμητρα Κεχαγιά στο παρακάτω link:

Η δήμαρχος με την πρόεδρο του Επικοινωνία 94FM Μαίρη Ιγγλέση

Leave a Comment

11 − 11 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.