Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής για το 2020 (Ηχητικό)

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το περιφερειακό συμβούλιο ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής για το 2020. Κατά τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας τον προϋπολογισμό της διοικούσας παράταξης υπερψήφισαν 49 περιφερειακοί σύμβουλοι έναντι 10 περιφερειακών συμβούλων που ψήφισαν την πρόταση Προϋπολογισμού της παράταξης της Ρ. Δούρου.

Αναλυτικά στοιχεία του προϋπολογισμού παρουσίασε ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας, ο οποίος επισήμανε ότι κυρίαρχο μέλημα της νέας περιφερειακής αρχής είναι η ασφάλεια των πολιτών και για το λόγο αυτό, όπως υπογράμμισε, το 1/3 των έργων που έχουν προϋπολογιστεί αφορούν αντιπλημμυρικά έργα.

Ο κ. Πατούλης στην ομιλία του τόνισε ότι τα βασικά προβλήματα της Αττικής είναι η ανεπαρκής αντιπλημμυρική θωράκιση, οι ελλείψεις σε βασικές υποδομές, η αδυναμία της να προσελκύσει επενδύσεις, το κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Leave a Comment

twenty + 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.