Συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιωνίας- Φιλαδελφείας , Ηρακλείου & Χαλκηδόνος κ.κ Γαβριήλ είχαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου και στελέχη του δημοτικού συνδυασμού «Ηράκλειο – Μαζί».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2019 στη διοικητική έδρα της Μητρόπολης και εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης και αμφίπλευρης επικοινωνίας με το σύνολο των θεσμικών φορέων του Ηρακλείου Αττικής.

« Η προσπάθεια να στεκόμαστε δίπλα και αρωγοί σε ανθρώπους με ευρεία και ανοικτή σκέψη στο χώρο της Χριστιανικής Πίστεως και στο κοινωνικό έργο που αυτοί προσφέρουν, για όλους εμάς συνιστά ευθύνη και επιλογή» , σχολίασε ο Γιώργος Παπαδημητρίου μετά το πέρας της συνάντησης και συμπλήρωσε: « Όταν ασχολείσαι, από οποιαδήποτε θέση με τα κοινά, είναι λάθος να είσαι επιφανειακός και «ξύλινος». Σήμερα, με σεβασμό και χαρά, μοιραστήκαμε απόψεις, διδαχθήκαμε από την πηγή της ανιδιοτέλειας και της προσφοράς και διαπιστώσαμε ότι η επιθυμία μας να κάνουμε το Ηράκλειο πιο όμορφο είναι μεγάλη και κοινή».

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.