Δύο μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία για τη Νέα Σμύρνη» Γιώργος Λαρίσσης, βρέθηκε στο στούντιο του Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές παραχωρώντας συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Καταρχήν, ο πρώην συνεργάτης του Αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη και Γενικός Γραμματέας Β1 Νομαρχιακής του κόμματος υποστήριξε πως στη Νέα Σμύρνη δεν υπάρχει πλέον χώρος για εγωιστικά, αλλά για συνεκτικά ψηφοδέλτια με διάθεση συνεργασίας, μακριά από βαρωνείες.

«Θεωρούμε ότι η ΝΔ και η κεντροδεξιά παράταξη γενικότερα θα πρέπει να έχει μεμονωμένο ψηφοδέλτιο στο Δήμο Νέας Σμύρνης. Εμείς έχουμε ξεκάθαρα τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και αυτό φάνηκε και προχτές στην εκδήλωση για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου με την παρουσία τόσο του Αντιπροέδρου του κόμματος Κωστή Χατζηδάκης, όσο και πολλών ακόμα κομματικών στελεχών», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λαρίσσης.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε να αναζητήσει προγραμματικές συμφωνίες συνεργασίας αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές ανεξάρτητα από τη θέση που θα τον κατατάξει ο λαός της Νέας Σμύρνης.

Επιπλέον, ο κ. Λαρίσσης άσκησε σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή Τζουλάκη, την οποία κατηγόρησε για έλλειψη οράματος και στασιμότητα. «Δεν έχουν πια όραμα και όρεξη για έργο. Ειδικά την τελευταία θητεία η απερχόμενη δημοτική αρχή κινήθηκε πάρα πολύ αργά και αρκέστηκε σε απλή διαχείριση», πρόσθεσε ο γαλάζιος υποψήφιος.

Αναφορικά με την καθαριότητα, ο κ. Λαρίσσης παραδέχτηκε μεν ότι η παράταξή του δεν είναι απέναντι στην προοπτική ιδιωτικοποίησής της, υπογράμμισε δε πως δεν είναι ακόμα ώριμες οι συνθήκες…

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε ώριμοι για να γίνει αυτό. Σίγουρα είναι κάτι το οποίο ως παράταξη δεν το αρνούμαστε σαν λογική, όμως για να μπορέσει να λειτουργήσει ένας ιδιώτης πρέπει να είναι πολύ καθαρές οι υπηρεσίες που δίνει, για να μπορεί με αυτό τον τρόπο να ελέγχεται. Αυτή τη στιγμή απέχουμε πάρα πολύ από το να γίνει κάτι τέτοιο. Νομίζουμε ότι μπορούμε να οργανώσουμε καλύτερα την καθαριότητα με τις υπηρεσίες τις δημοτικές, τις δημόσιες υπηρεσίες. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αυτά θα εξαντλήσουμε. Δεν είναι στα σχέδιά μας», ήταν τα λόγια του Γ. Λαρίσση.

Τέλος, αναφερόμενος στη δική του ατζέντα, ο Γιώργος Λαρίσσης στάθηκε στη βελτίωση του κυκλοφοριακού-συγκοινωνιακού προβλήματος, στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών, καθώς επίσης και στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας του πολίτη.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 11.00-13.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Λαρίσση στο παρακάτω link:

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.