Και τα θεματικά χριστουγεννιάτικα πάρκα μεταμορφώνονται

Τo 2020 είναι μια χρονιά ιδιαίτερη. Με τις δυσκολίες της, με μια παραπάνω ανασφάλεια και με μια απειλή για την υγεία τη δική μας και των αγαπημένων μας προσώπων.Με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία όλων μας και σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών αλλά και της Πολιτικής Προστασίας, ο Άγιος Βασίλης δεν θα προσγειωθεί φέτος με το ελκηθρό του στον φιλόξενο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων όπως κάθε χρόνο αλλά θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι του με την οικογένειά του όπως και όλοι μας.

Ακυρώνεται λοιπόν  για φέτος το καθιερωμένο εδώ και 7 χρόνια ραντεβού μας στο πάντα γιορτινό The Christmas Factory αλλά το ανανεώνουμε για του χρόνου, με την ευχή να είμαστε όλοι καλά και χαρούμενοι να γιορτάσουμε διπλά!

Επειδή όμως τα Χριστούγεννα είναι η διάθεση, είναι η αγάπη που δείχνουμε στους ανθρώπους, δεν ακυρώνονται. Γι’αυτό το The Christmas Factory μπαίνει μέσα σε ένα κουτί γεμάτο αγάπη, γλυκά και παιχνίδια και έρχεται σπίτι σας απευθείας από το Αρχηγείο του Άη Βασίλη!Κάνουμε unboxing τα Χριστούγεννα

Το The Christmas Factory ταξιδεύει φέτος στα σπίτια μας μέσα σε ένα πανέμορφο κουτί γεμάτο εκπλήξεις!
Το προσωπικό γράμμα του Άη Βασίλη για κάθε μικρό του φίλο, γλυκά και στολίδια κάνουν και τα φετινά Χριστούγεννα μαγικά με τις δύο επιλογές Silver & Gold Christmas Factory Santa’s Box.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Επόμ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τώρα στον αέρα

Ροή ειδήσεων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ LIVE

Το περιοδικό του Επικοινωνία | Τεύχος 13