Μιχάλης Λάλος στις ”Δημοτικές Διαπλοκές” : ”Γι’ αυτό παραιτήθηκα από την παράταξη Βασιλόπουλου”

Mαζική φυγή «πρωτοκλασσάτων» στελεχών από την διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου, στο δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας εκδηλώνεται το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα τις παραιτήσεις τους τόσο από τα αξιώματα τα οποία κατείχαν, όσο και από το Δημοτικό Συμβούλιο, υπέβαλαν τέσσερις (4) δημοτικοί σύμβουλοι της Δύναμης Πολιτών: οι Γιώργος Πάνος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μιχάλης Λάλος, αντιδήμαρχος Οικονομικών, Βαγγέλης Κουμαριανός και Αρσένης Πρελορέντζος.

Την παραίτησή της από τη θέση της αντιδημάρχου κατέθεσε και η Ευτυχία Παπαλουκά, η οποία ωστόσο παραμένει δημοτική σύμβουλος της Δύναμης Πολιτών. Επιστολές με την οποία αιτιολογούν την παραίτησή τους από δημοτικοί σύμβουλοι δημοσιοποίησαν σήμερα ο πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, Βαγγέλης Κουμαριανός και ο Αρσένης Πρελορέντζος, ενώ ο Μιχάλης Λάλος μίλησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές” για τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

 

Leave a Comment

one × 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.