Για ακόμη μια φορά, η Microsoft απέτυχε στο να κάνει τους χρήστες να αγαπήσουν κάποιον από τους browsers της αφού ούτε ο Edge, κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα απέναντι στους Google Chrome, Mozilla Firefox, αλλά και τον Opera.

Έτσι, 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Edge μαζί με τα Widnows 10, φήμες λένε πως η Microsoft σκοπεύει να ανακοινώσει την αντικατάστασή του ακόμα και μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Όσον αφορά στο ποιος θα είναι ο “εκλεκτός” (που θα πάρει και τη θέση του default στα Windows 10), σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εταιρεία στρέφεται στη Google. Αυτό σημαίνει πως ο νέος browser θα έχει κάτι από Chromium, αντικαθιστώντας το EdgeHTML.

Φυσικά, μέχρι να δούμε τι πραγματικά θα συμβεί, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε, αφού το project είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο, βαφτισμένο ως “Anaheim”. Ας ελπίσουμε, ωστόσο, ο αντικαταστάτης του αντικαταστάτη του Internet Explorer να έχει μια καλύτερη τύχη από τους προκατόχους του και θα το καταφέρει αν “εγγυηθεί” σταθερότητα και πλήρη συμβατότητα.

Καλή τύχη στη Microsoft με τα πειράματά της, μιας και ο Chrome, σύμφωνα με τους αριθμούς, έχει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του παγκόσμιου browser market.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

six − six =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.