Αναβλήθηκαν οι τελευταίες δύο προγραμματισμένες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, λόγω έλλειψης απαρτίας, καθώς απουσίαζαν σύσσωμα τα μέλη της αντιπολίτευσης. (21 από τα 41 μέλη του Δ.Σ.).

Όπως ανέφεραν από την αντιπολίτευση, τα μέλη της δεν προσήλθαν, διότι ενώ ήταν σε εξέλιξη διαβούλευση όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου και του σωματείου εργαζομένων για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, η διοίκηση Ζενέτου την απαξίωσε/αγνόησε και έφερε το θέμα προς ψήφιση προτού αυτή ολοκληρωθεί. Άλλωστε νωρίτερα είχε ζητηθεί από τη διοίκηση να αποσύρει το συγκεκριμένο θέμα και να πραγματοποιηθεί το συμβούλιο κανονικά ως προς τα υπόλοιπα και αυτή αρνήθηκε.

Από την αντίπερα όχθη, ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος σε συνέντευξή του στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές” κατήγγειλε την αντιπολίτευση για μικροπολιτικές σκοπιμότητες που μοναδικό στόχο έχουν να κωλυσιεργήσουν το έργο της δημοτικής αρχής.

 

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + fourteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.