Με μεγάλη επιτυχία και υψηλό αριθμό συμμετοχών  πραγματοποιήθηκαν στην Λάρισα τα πανελλήνια πρωτάθληματα τζουντο (ανδρών – γυναικών, εφήβων – νεανίδων και παίδων – κορασίδων Α’ και Β’).

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης με ευθύνη της Ομοσπονδίας Τζούντο και τη στήριξη του Δήμου Λαρισαίων, ενώ η πόλη της Λάρισας πλημμύρισε την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο από τζουντόκα και τους συνοδούς τους.

Για τη στήριξη του Δήμου Λαρισαίων στην διοργάνωση ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τζούντο κ. Γιάννης Καφενταράκης βράβευσε τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη και τον δημοτικό σύμβουλο, εντεταλμένο σε θέματα αθλητισμού κ. Γ. Κωσταρόπουλο.

Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία ενώ  αθλητές, συνοδοί και θεατές πέρασαν ένα όμορφο διήμερο στην πόλη μας. Μάλιστα τα στελέχη της Ομοσπονδίας συζήτησαν το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας μια σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στις μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής Μελίνα Κανελλοπούλου και Ευαγγελία Γαβαλά, οι οποίες στέφθηκαν χρυσές Πανελληνιονίκες στην κατηγορία των 63 κιλών.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 9 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.