Η Συντονιστική Επιτροπή ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (Βαρνάβα, Γραμματικού, Μαραθώνα, Νέας Μάκρης) καλεί: τα Σωματεία, τους Συλλόγους, τους Φορείς και τους κατοίκους του Δήμου Μαραθώνα να συμμετέχουν στον αγώνα ενάντια στο έγκλημα της χωματερής στο Γραμματικό, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους…

Έτσι, σήμερα το απόγευμα στις 6.30 μ.μ. κλιμακώνουν τον αγώνα τους με μεγάλο συλλαλητήριο στο υπουργείο Εσωτερικών και με πορεία στα γραφεία της περιφέρειας Αττικής, μαζί με τους φορείς της Δυτικής Αττικής και της Δυτικής Αθήνας, που αντιστέκονται στην επέκταση της χωματερής στη Φυλή.

”Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους εργαζόμενους και τους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής, που βιώνουν όλα αυτά τα χρόνια «αυτή» τη διαχείριση των απορριμμάτων σε βάρος της υγείας τους, την υποβάθμιση της πόλης τους, για τα κέρδη των εργολάβων”, τόνισε σε συνέντευξη στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές” ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα Σπύρος Ηλίας.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − ten =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.