Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά έργα: νέος αγωγός και φρεάτια στο Ψαλίδι

Ένας νέος αγωγός ομβρίων, που θα ενισχύσει την αντιπλημμυρική θωράκιση στο Κάτω Ψαλίδι, ολοκληρώνεται στις οδούς Βούλγαρη και Αμοργού. Ο αγωγός, ο οποίος συνοδεύεται από καινούργια και κατάλληλα φρεάτια υδροσυλλογής, βάζει τέλος στα προβλήματα που παρουσιάζονταν στο συγκεκριμένο σημείο τις ημέρες έντονης βροχόπτωσης. Λειτουργεί δε συμπληρωματικά στον παρακείμενο αγωγό, επί της οδού Παπαδάκη ο οποίος κατασκευάστηκε και αυτός μέσα σε αυτό το καλοκαίρι.

«Με στρατηγικές παρεμβάσεις διορθώνουμε καταστάσεις που για χρόνια προξενούσαν πρόβλημα στην αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης. Συνεχίζουμε τα αντιπλημμυρικά έργα: από την εγκατάσταση νέων αγωγών, μέχρι τον τακτικό καθαρισμό των φρεατίων για να διατηρήσει και να ενισχύσει την εικόνα που έχει το Ηράκλειο, ως μία πόλη που ανταπεξέρχεται στα ακραία καιρικά φαινόμενα», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Ηλίας Μοσχονάς.

Leave a Comment

nineteen + sixteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.