Τα έργα υποδομής είναι ο πρώτος φάκελος που θα ανοίξει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιος δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, εάν και εφόσον του εμπιστευτούν οι συνδημότες του το δημαρχιακό θώκο, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Παρέλαβε έναν οργανωμένο δήμο ο κ. Ζαμάνης και θα μπορούσε να τον προχωρήσει μπροστά. Αντ’ αυτού παραδίδει το Διόνυσο χωρίς όραμα και προοπτική, με κακή ποιότητα υπηρεσιών και με τριτοκοσμικές συνθήκες καθημερινότητας. Κοινός μας στόχος είναι να πάμε το Δήμο μπροστά» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαφατέλης και πρόσθεσε πως αυτό τον στόχο εξυπηρετεί και η προγραμματική συμφωνία που επιτεύχθηκε με τις δημοτικές παρατάξεις των κ.κ. Παναγιώτη Βορριά και Ηλία Υφαντή.

«Αυτή η πενταετία ήταν απολύτως χαμένη για το Δήμο Διονύσου… Το 1,4 εκ. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις δείχνει το λιγότερο την ανοργανωσιά της σημερινής δημοτικής αρχής», ήταν τα λόγια του κ. Καλαφατέλη.

Ο ίδιος, τέλος, δεσμεύτηκε πως θα συμβάλει στην αποκέντρωση αρμοδιοτήτων προς τις δημοτικές κοινότητες και στην αναβάθμιση των κοινωνικών δομών.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Καλαφατέλη στο παρακάτω link:

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.