Ραντεβού για νέα δωρεάν διανομή μπλε οικιακών κάδων Ανακύκλωσης

Νέα δράση για τη δωρεάν διανομή μπλε οικιακών κάδων ανακύκλωσης οργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Όσοι κάτοικοι της πόλης δεν το έχουν κάνει ήδη θα μπορούν να προμηθευτούν τον δικό τους κάδο την Τετάρτη 17 Απριλίου από τις 18.00 έως τις 20.00 στο κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου, στον 1ο όροφο του δημαρχείου (Στ. Καραγιώργη 2).

Τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος ολοκλήρωσε τη διανομή οικιακών κάδων στους παιδικούς σταθμούς της πόλης (φώτο), τους οποίους παρέλαβαν οι γονείς των δημοτικών σταθμών αφενός για την ουσία της χρήσης τους, αφετέρου με την εκπαιδευτική σημασία που μπορεί να έχει μια τέτοια δράση στην προσχολική αγωγή.

Ο Δήμος σκοπεύει να συνεχίσει τις διανομές αφού, στα έως τώρα ραντεβού με τους Ηρακλειώτες, οι τελευταίοι έχουν δείξει ζωηρότατο ενδιαφέρον διευρύνοντας έτσι την συμμαχία Ανακύκλωσης ανάμεσα σε Δήμο και πολίτες, την κοινή προσπάθεια που κάνει κάθε ημέρα το Ηράκλειο μια πιο πράσινη πόλη.

Leave a Comment

twenty + eight =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.