Τα updates που προκαλούν περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν δεν είναι κάτι άγνωστο σε οποιονδήποτε ασχολείται με την τεχνολογία. Η Microsoft η οποία έχει και αυτή το μερίδιό της στα προβληματικά updates, πιστεύει πως έχει τη λύση με τα Windows 10. Σύμφωνα με την εταιρία, ένα νέο χαρακτηριστικό των Windows 10 θα τα κάνει αρκετά “έξυπνα” για να απεγκαθιστούν από μόνα τους ένα προβληματικό update.

Αυτό θα ισχύει μόνο όταν το update προκαλεί πρόβλημα στην εκκίνηση του υπολογιστή. Σε τέτοια περίπτωση, τα Windows 10 θα αφαιρούν το update και οι χρήστες θα βλέπουν το μήνυμα:

We removed some recently installed updates to recover your device from a startup failure.

Επιπροσθέτως, η Microsoft ανακοίνωσε πως θα μπλοκάρει το συγκεκριμένο update από το να εγκατασταθεί αυτόματα για τις επόμενες 30 ημέρες.

Αν τα Windows το ανιχνεύσουν, θα  προσπαθήσουν να λύσουν το πρόβλημα απεγκαθιστώντας τα προσφάτως εγκατεστημένα updates. Αυτό θα συμβαίνει μόνο όταν όλες οι άλλες αυτόματες προσπάθειες επαναφοράς αποτύχουν.

Έτσι η Microsoft θα έχει χρόνο να ερευνήσει το πρόβλημα και να βρει λύση μέσα σε 30 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − eleven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.